ОСТАННЯ ОСІНЬ
Остання осінь настає,
Остання осінь.
Як я губив життя своє,
Гублю і досі.
Останній присмерк в небесах,
Останній присмерк.
Отруйний присмак на вустах
Отруйний присмак.
Остання думка в голові
Остання думка,
Останній спалах у крові,
Остання любка.
Втомилась любка, геть іде,
Та як же хутко.
Гукаю хрипко: де ти, де
Караюсь смутком
Остання карта на руках,
Остання карта.
Застиг в душі смертельний жах,
А зовні жарти.
Остання осінь, день блідий,
Остання осінь.
Такою швидкої ходи
Не бачив досі.
Куди, куди йдеш, швидко так,
Остання любка.
Не відкликається ніяк -
Зчепила зубки.
Остання любка, не мовчи,
Остання любка!..
Щасливий! Бачу із ночі
Блиснули зубки.
Останні мрії, геть не йдіть,
Останні мрії,
Осіння сонячна, блакить,
Даруй надії!!!
20-25.102015
Додав: вершник (25.10.2015)
| Автор: © Юрій Іванов
Розміщено на сторінці : Вірш-усмішка
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1198 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 5
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА