ВІРШОВАНІ УСМІШКИ
1
У фарбованого лиса
Закохалася актриса.
Та коли разфарбували,
Почуття її пропали.
- Геть! -сказала, - Пропади!
Більш до мене не ходи!
2
Гонористий красень півень
Назаймав в сусідів гривень.
І не мало — цілих триста.
Куркам всім купив намиста.
Курки раді, курки квохчуть,
Півень радих курок топче.
Та не довго раював -
У сусідський суп попав.
Добрий з півня вийшов суп,
Курки яйця не несуть.
3
Два поважні крокодили
Гостювали у горили.
І пили, і ласо їли,
А горила говорила:
Так, любенькі, рада вм,
Що й себе на стіл подам.
4
Молоко надибав кіт
Та й узявся за обід.
Всім відомо: для кота
Молоко — це смакота!
В глечик морду кіт встромив
І мугикаючи пив.
Молоко все нижче, нижче,
Кіт за ним — все глибше, глибше
На увесь котячий зріст -
Залишився тільки хвіст.
Молока уже нема,
А у глечику пітьма.
Треба хутко вилізати
Та й під піч лягати спати.
Та не може — молоко
У живіт перетекло.
Кіт, мов той пузир, роздувся
І можливості позбувся
Глечик клятий залишить,
І від жаху верещить.
Стогне, плаче і нявчить.
Поки кіт назовні рвався,
Глечик більш і більш хитався,
І нарешті на підлогу
Впав, розбився... Слава богу
Білий світ побачив кіт
І позбувсь нарешті бід.
Ох! Дісталося коту
За молочну смакоту!
Жовтень 2015
Додав: вершник (25.10.2015)
| Автор: © Юрій Іванов
Розміщено на сторінці : Вірш-усмішка
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1685 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 5
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА