Маркс і Флоток
- Соню, милая моя,
Маркса знаєш ти, чи ні?
- Ой, не знаю, Толю, я,
Це є хто, скажи мені.
- Довго це тобі казать,
Підем краще на гурток,
Все про Маркса будеш знать
Із дискусій і книжок.
- Толю, нащо той гурток,
Не потрібен він мені,
Бо і хто такий Флоток,
Ти ж також не знаєш, ні?
- Ні, не знаю, не чував,
Цього прізвища ще я,
І у книгах не стрічав.
Соню, милая моя,
Теж вчащаєш на гурток?
Поетичний, я вгадав?
Він поет, отой Флоток,
Про якого я не знав?
- Ні, мій Толю, той Флоток,
Він у ліриці профан,
Він, як ти йдеш на гурток,
Пре до мене на диван.
Додав: miknech (12.11.2015)
| Автор: © Михайло Нечитайло
Розміщено на сторінці : Вірш-усмішка
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1195 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 5
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА