Піду я у касу та куплю білет,
Той що веде в один лиш кінець,
У краще майбутнє, де завжди весна,
Де радість і сміх, а болю нема.
Де люди щасливі й не знають біди.
Я дуже мрію попасти туди.
І там завжди тепло та завжди краса!
Та шкода, що у світі такого місця нема.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")