Влад зустрів шкільного друга. Радий, як не дивно. Років двадцять збігло, мабуть. Як не більше, певно. Трохи вдвох наговорились. Сперечатись стали: Тяжко бути правдорубом. Чесних, щирих мало! Всі ж мовчать або байдужі. Крутять «шури-мури». Правда де? Усі нещирі! От і сам будь мудрим. Влад сміятись став із нього: - Це іще нічого. Хочеш знати чисту правду? То простіш простого. Ти візьми труби кавалок чи якогось дрюка. І вночі по батареї пару раз постукай. Гарантую, всі сусіди, з кожної квартири. Все, що думають про тебе, скажуть чесно, щиро!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")