Нервує цілий вечір хлоп. Питає жінку: - Чом? Кінець вже світу близько он. Тобі ж бо хоч би що? Бо буде світу, бач, кінець. Його переживе Лиш той по знаку зодіака, в кого роги є! - А ти отут при чім? Скажи! Щось я не йму ніяк? - Бо я не Овен, не Тілець! Не Козоріг, а Рак! Вона у сміх. А він – у крик! Та ти дурний! Дурна! Годину гризлись точно вдвох. А може й більш, хтозна. Звалили все на гороскоп. Та тільки жити як? У всьому винен, ясна річ, той клятий зодіак. Хильнув із нервів трохи він. А та надвір хутчіш. Таке життя: із двох дурних один завжди хитріш. Прийшла під ранок, певно, аж. Очима кліпа муж. Вона ж щебече радо так на вухо щось йому: - Що в моїх силах, каже, знай. Зробила, що змогла. І в тебе, як в Овна, Тільця чи іншого Козла Є шанс! Прожити той колапс! Не скажу, що і як. Старалась, звісно, як могла. Не зміню ж зодіак…
П.Вікторе,мені Ваш гумор подобається.То ж нехай всі посміхаються,а Ваша творча нива колоситься.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")