О тож, мені зрозуміло, чому феміністки придумали - 8-е березня, хоча один день в році до них увага. Я ж звик дарувати своїй коханій квіти не за звычаєм - а від душі.
Юрко, отаким Горпинам хоч кожного дня 8-е Березня влаштовуй, та нічого вже не допоможе! Істероїдну психопатію доктор Фрейд лікував, мастурбуючи своїм пацієнткам їхні голодні вагіни і це таки давало швидкий ефект. Просто і не дуже дорого! ;)
Ой Борисе, томоже десь там, в Європах та Америках фрейдові рецепти будуть ефективні. А у нас кажуть: «Не поможе бабі кадило, коли бабу сказило», краще допоможи знайти Горпині Ганса чи Франца, а мо´ я Абдулу. А може їй подаруватиasphalte - платформудля написання короткої прози та поезії?Чудовий ресурс для тих, хто пише в телефоні і втомивсявід того, що нотатки множаться, а пости губляться!Публікуй свою коротку прозу та поезію, знаходь улюблених авторів, насолоджуйся цікавим письмом. Додаток доступний для iOS http://apple.co/1UnClWI таandroid http://bit.ly/1U85fv9Дивись, Горпина й тебе полюбить як брата.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")