"Жидобандеровцы", возглавляемые кланом, действующим из-за рубежа, сейчас практически полностью захватили власть на территории Украины. Мы не можем оставаться в стороне, когда наш русский народ находится в ситуации фактического геноцида", (Е. Мазепин)
Я жидобандерівець з-під Києва. Ісаак, на призвіще Мотиль. Жінка всі мозги мені вже виїла, щоби переїхать в ІзраЇль. Ох, моя голубко білокрилая. Ти вважаєш я – дегенерат?! Я ж не всіх бабусь поізнасілував! З’їв не всіх російських немовлят! Я ж без крові руської загину там, на Землі Обітованій тій! Хто ж без мене, люба, зможе вийняти серденько із путінських повій?! Дуже скоро доберусь до Путіна.. Відірву, падлюці, язика! Ним і повечеряємо в сутінках під «сім-сорок», та під «гопака». Сала з Матвієнчихи наріжемо. У мацу з Кобзона зіллєм кров. Поласуєм смаженими крижами, які мав Олежка Табаков. Там же, люба, в славному Ізраїлі, та й не їсть свинину їхній люд. Тож давай, щоб часу ми не гаяли, наїмося москалями тут. Я жидобандерівець з-під Києва. Полюбляю кров із немовлят. От доп’ю усю, а потім виїду, святкувати з жінкою Шабат! БоїтЕся, москалЯки?! Правильно! Юшку з боягузів я люблю! Слава Україні та Ізраїлю! Смерть антисемітам, та Кремлю!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")