Відчиняйте, пане, хату, бо на дворі вітер дує! А за це я вам багато усього наколядую! І здоров’я, Вам, і сили, щоб не купувати ліків, бо на них якісь дебіли встановили ціни дикі! Я наврочу вам достатку, щоби всі були веселі! Щоб про лихо навіть згадки не було у цій оселі! Щоб ніякий сраний уряд не забрав останнє знову! Щоб зростали в хліві кури, свині, вівці, та корови! Я усім грошей наврочу, щоб не плакати над ними. Щоб збувалось ваше «хочу!» без «безвізових режимів». Я нашлю на вас гараздів, щоби не смоктало в шлунку. В гаражі – усім по «Мазді»! А у банку – по рахунку! Побажаю вам, віднині, мудру, не брехливу владу! Щоб нарешті в Україні зажилось усім до ладу! Щоб прокляті «риги», «гєпи» «денеери», та «кримнаші» відшукали свої скрєпи у в’язниці, на параші. У пророцтвах своїх щирих, я дійшов таки до суті – всім добробуту і миру! І нехай подохне Путін! Я окрилено, натхненно плів з колядок цих узор! Дайте ж п’ятака у жменю, чи мільйона на офшор!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")