Компроміс якийсь шукали ввечір тато й мати. Доню теж ото цікавить. Стала їх питати. Батько втупився в комп’ютер, мама – в телефона. - Це як рішення приймати. Домовлятись можна. Мама мріяла в Єгипет, я лишень в Карпати. Ми домовились на дачі все ж відпочивати. Щось мала не розуміє. Голова, як вата. - А якийсь простіший приклад можете назвати? Тато втім недовго думав. Каже: - Слухай, доця. Знай, колись в житті прийдеться вибирати хлопця. Є один, скажімо, красень. Інший сильний, дужий. Третій буде друг хороший. І розумний дуже. Доця каже: - Тут все просто. І питає тата: - Я хотіла б уточнити, хто із них багатий?
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")