Два «мажори» вперто криють, хто із них крутіший. В кого хатки, статки, гроші. В кого спадок більший. - В мене тато бізнес має. Грошей тих, як граду. Схочу, - купить банк чи фірму. Віллу чи посаду. Інший каже: - В мене батько – «шишка» у столиці. Джипи, хати, яхти, гроші – це для нас дрібниці. Тато – спец у іншій сфері. Знає толк нівроку. Має голос він хороший. Продає потроху. - Голос кажеш? Що, співає? «Зірка» на естраді? - Ні, звичайним депутатом у Верховній Раді.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")