Малий Олег прибіг додому,
Питає в мами хлопець радо:
- Скажи – но якось по – простому,
Що значить дивне слово «стадо»?
У мами, звісно, часу мало –
Прання, мобілка, кухня, хата.
Питань ще їй не вистачало:
- Піди, спитайся краще в тата.
А татко ляпнув що попало.
Відразу приклад для Олега:
- Якщо людей стоїть чимало, -
То що це? Група або черга.
А там, де баранів багато?
Малий задумавсь. Глип довкола.
- Ага! Я знаю! Точно, тату!
Якщо багато, значить, школа!
|