Учили діти в школі гени
Від хромосом до ДНК
Один «мажор» не дуже вчений
Питанням вчителя злякав.
Одна умова, каже, в мене.
Хоч я у темі цій слабак.
Спитаю щось просте про гени, -
Мені ж найвищий ставте бал.
Учитель, звісно, не з лякливих:
- Ну що ж. Давай! Кажи, Євген!
А той «врубав»: - Який важливий
У нас найголовніший ген?
Хитрун радів. Не знали діти.
Та врешті всім сказав «мажор»:
- Що гени? Ніде правди діти.
Із них най – най - генпрокурор!
|