Біля ринку в час обідній просто море люду.
Йде циганка, просить хлопця: - Дай гадати буду!
Правду всю про тебе скажу: долю, дім , родину.
Бачу, певно, скоро втратиш ти близьку людину!
- Тещу, мабуть? Це я знаю. Ти скажи про інше.
Може, є щось там крім цього дещо цікавіше.
Ти поглянь мені, голубко, що там карти радять?
Хочу знати більш детально, чи мене посадять?
|