Знаєте, пані Катю, коли я читала вірш, мені здалося що Ви стоїте поруч і читаєте його мені самі, вголос. Ось таке цікаве виникло відчуття. Така сила Вашого твору. Дякую! Все в точку. Наснаги Вам та творчих злетів!
Судячи з усього, українці поки що не здатні користуватися свободою вибору. Що ж, доволі скоро треба чекати реваншу тих, хто усе поверне у звичне для більшості українського електорату, стійло.
Про яку таку свободу вибору Ви говорите? Де вона є, якщо чесно розібратися? Свобода взагалі цікава штука, яка в чистому вигляді ніде в житті не зустрічається. Вона завжди підпадає під якісь залежності; від великих, таких, як безграмотність, хвороби, байдужість, до самих найменших, наприклад: хочеш справити нужду - ставай в чергу. Величне не потребує метушні - кажуть мудрі люди - ти роби, що маєш робити, а буде так, як буде. Дякую,п. Борисе!
Колись і я кинув слово, слова своїх зауваг, про національну полову, яка родить сміх і жах... Про корито і про свині, які лишень жруть і жруть... Таке нині в Україні. Фальш, брехня і каламуть... Я вповні згідний з Вами,Пані Катерино. Треба про це все говорити і писати. Може й КРИЧАТИ великими літерами! З повагою до Вас Василь Шляхтич з Польщі
Деколи вже й кричати нічого не допомагає, тоді в хід іде зброя і, добиваючись правди, воює цілий світ, а так хочеться миру, дружби, довіри і святої правди.Дякую!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")