Два сусіди раду мали, як же жити ліпше?
Де у світі є порядок, що нам шкодить більше?
- Я читав: усе на гірше. Де ж будеш здоровим?
Травлять гади атмосферу. Нищать ліс, діброви.
Стільки хімії навколо! Це хіба нормальне?
Все гливке, гумове, штучне. Звідки ж натуральне?
- Я також читав у пресі, що радіти мало.
Пишуть – все тепер недобре. Навіть шкварки й сало.
Кава, чіпси і газбулька. Сонце, сіль, мобілки…
Кинь палити!Менше ліків, пива і горілки!
З цим зав’язуй. Те не можна! А отого – зовсім!
Серце, нерви, кров, печінка! Як живемо досі?
Пишуть: геть шкідливі звички! Б’ють на сполох люди.
Кидай пити і палити! Бо ще гірше буде.
- Однозначно! Сто відсотків! Треба щось кидати.
Я рішив. З Нового року кину я… читати!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")