(маловідомий запис із плівок майора Мельниченка зроблених під диваном)
Образа гонору, панове, Хоч я вже стерво, і не нове, Дурне, паскудне і тупе; Але Господь боронь, про те Вам мовить вголос, де нівроку Чи записать, чи якось збоку Поглянуть скоса, хоч на край Моїх вподобань, так і знай, Я ображаюся, панове. Бо я хоч стерво і не нове, Дурне, паскудне і тупе, Але записувать про те, Дивитись скоса, крий вас Боже, Того таки ніхто не може, Не має права, всім вам зась, Бо я при владі, і всіх вас Як припишу до комунізму, Або ще краще до фашизму А то й в приятелі собі, Ото вже взнаєте тоді Ви всі мої уподобання, Кийки арешти та дізнання, Та скорий суд що просто вмить І без вини вас завинить. Тож не висовуйтесь, панове, Бо я хоч стерво і не нове, Дурне, паскудне і тупе, Та маю владу я за те.
Для них діють зовсім інші закони... Простіше звичайну людину кинути за ґрати просто так, аніж депутата за серйозний злочин... Гірка іронія... Правдиво написали!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")