Влада не заморочується пенсіями бо всі наступники "папередніків" свято вірять в те що вони прийшли вже навічно і ніяка "пенсія" в майбутньому їм не загрожує!
Ми то не малороси! А от поведінка влади щось дуже подібна до цього визначення, бо дулі Москві якщо й показує то виключно через кишеню... Виправляю невдалий термін!
А як нам заробити на пенсію , нам молодим , коли немає вибору - коли безробіття , згоден з усіма що знають , говорять про те , щотреба створювувати робочі місця , а не створювати несправедливі і неперсперктивні пенсійні закони !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")