На уроці фізкультури вчителька не в дусі.
Каже: бігайте, стрибайте, більше вправ у русі.
- Треба тіло тренувати: спорт, ходьба, зарядка.
Бо інакше будеш в тридцять, як старенька бабка!
Хочеш жити дуже довго, - рухайся активно!
Це тобі я кажу, Олю, і тобі, Галино!
- Це невірно.- каже Галя – Щоби довго жити,
Навпаки, я знаю, треба менше метушитись.
- Де ти чула? Хто сказав це? На базарі сваха?
- Хто довів? А ви прожийте, скільки черепаха.
|