Софі, що вигоріла, - кратер, Не зна, кому і сил давати. Енергію всю розкидає, Все пише, пише і сіяє. Тут наша миленька Октава (не баба, не стара, не гава) Знайшла на сайті в нас малятко, Софі назвала Анумятком. І тут ми почали розмову, Тиждень, день і знову, знову, Шукаємо все тата й маму – Назвали мамою Октаву. Опацький татом став маляті, Про нього краще промовчати. Та й ДІД вчепився, все колише, Для неї віршики вже пише. А наша дівчинка – малятко, Гарненьке, вредне Анумятко, То плаче тихо, то сміється, А ДІД на крилах вже несеться, Щоб заспокоїти дитя, Воно ж йому: «Па-па, тя-тя». Так ДІД про мишку написав, І НЕМО віршиком злякав. Ой, бідна ДіДова та мишка, Щаслива доля лиш у кішки. А я вже в доньки набивалась, У ДІДову квартиру рвалась. Отримала лише пеньок, Та й сіла. Бачу тут ДІДок Русалку в лісі наш ганяє, А як зловити, то не знає. А тут наш Міша на весь ніс, Хропе, аж здригується ліс. Хоча він сам таке сказав, Про це ніхто ще і не знав. Тоді ми папороть шукали, Софі з Катрусею тікали Від ДІДа – бігав із кілком (тому назвався і ДІДком). А Василі голодні сплять, Позабували як їх звать. Тамара вже салат готує, А Гонта над вогнем чатує. А ми з Софі гриби шукаєм, Та де вони – ніхто не знає. Вже перебрали блюда всі, Залишилися ми пусті. Рішили йти грать у футбол, І я забила перша гол Та тільки у свої ворота… А тут наш Міша відкрив рота І позіхає: «Їсти дайте, І де водичка? Ви спитайте У Міри – а чому малятко, Маленьке, тихе Анумятко Зі мною тут всю ніч проспало, Й тепер, як я, голодне встало?» І всі на мене. Що робити? Дитині кашки тра' зварити, І хмизу в лісі назбирати. Про Мішу треба промовчати. І Кучерук мені не батько, Як не чіплялася я хвацько. Уже й малятко не моє, «Роди, - всі кажуть, - собі своє». От сіла я тут на пеньок, Пишу на форум загадок. Хтось може більше розказать? Це ми – «АНУМО ВІРШУВАТЬ»
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")