Вивчають діти рід, число. Працює дружно клас.
Питає вчитель врешті-решт: - Чи все просте для вас?
Тепер складніш завдання є. Хто краще знає з них?
- Яке число іменника, скажімо так, штани?
Враз руку тягне дівчинка. Згадала щось вона:
- Та зверху, звісно, однина. А знизу множина!
|