Настрій впав у сина Владка.
Є на те своя причина.
Раптом він спитав у батька:
- Татку, хто такий мужчина?
Ох, складне ж питання в сина.
Мить якусь задумавсь тато:
- Є завжди така людина,
Що в житті навчить багато.
Справжня, сильна, добра, чуйна.
В нас порядок весь тримає.
Мудра, щедра. Звісно, мужня.
Про сім’ю, родину дбає.
Крикнув син: - Це справді круто!
Супермен цей є в нас вдома.
Хочу ним тепер я бути.
Я вже знаю, хто це. Мама!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")