Є чоловік, як жінка,
Є жінка, як мужчина,
Є дитинча маленьке,
А вже вона - Людина!
І є іще повії
З Содому і Гоморри
І є простенький злодій,
Що тягне із комори.
Та є у світі гірше
Злодюжки і повії-
Продажний наш політик,
Що ходить при "надії".
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")