Ковбаса
Волова
Зі Львова,
Свина
Без вина,
Індикова
З Хирова,
Ягняча,
Теляча,
Куряча
Зі Щурича,
Кроляча
З Поляччя,
Голубина
З Ягодина,
Бичача
З Лучача,
Яловина
З Терновина,
Зуброва
З Пирогова,
Бізонова
Із Корчова,
Краковецька
З Краківця,
Дрогобицька
З-під Купця,
Кабанова
З-під Лісця,
А козяча
З-під Копача,
А овеча
З-під Решеча,
Ну, і інші всі ковбаси
Першого й другого класу-
Їх не можна не любити,
Tреба різати і їсти,
І слухати нові вісті.
- скільки кілограм?
- дві-двісті.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")