Не сприймайте життя, як трагедію.
Безпросвітним воно лиш здається.
Зазирніть в інтернет, вікіпедію.
Там пораду дадуть й все минеться.
Вашу долю не ви обираєте.
Вам вручають її у колисці.
Всі страждання, яких ви зазнАєте,
Спланували душа й сили вищі.
Не впадайте ніколи в депресію.
Віру в кращі часи не втрачайте.
Замініть всю життєву концепцію
І, мов кіт, хвіст трубою тримайте.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 283 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")