... Краля Всі підходили до неї, всі до танцю хтіли брать І на кожній дискотеці ії ноги оглядать Та що зробиш недоторці, князя шукає вона А всі знають: в селі нашім цього прізвища нема !!! Кожен думав що зробити щоб її причарувать Як забрать її до раю ще і довгів нe набрать Та що зробиш недоторці, гроші її в голові А всі знають наші хлопці не тому живуть в селі І так літ минуло пару, дівування провелось Одружилась наша краля, розвеселіло село Й місяців минуло девять, і усе було б без змін А ж тут диво нородивcя.. білій парі чорний син !!! ... а сьогодні мій товариш о таке мені сказав Пса нема то кіт забреше, щоби тільки не кусав !!! П. Онишканич ...
|