Іду я парком свого міста, природа гарна,небо чисте, на кругозорі лиш скульптури, та ще на лавці дві фігури: похмурі лиця,темний одяг, мовчать і поглядом проводять, намакіяжені без квоти, бреду я далі,просто готи; І чую крики,гамір,мати, всі метушаться,всі патлаті, Всі-як один,з району панки, зібрали ранішню гулянку; Та думку збив чийсь вереск,плач, підходжу...дівчинка,-"Пробач", "Що сталося"?"Яка проблема"? У відповідь:-"Дурак я-емо". Да скільки ж вас тепер усяких, плаксивих,хмурих і патлатих. Ті ціпи носять,а ті кеди, фашисти,позери,скінхеди, а сатаністи,а вампіри, вас більше вже,ніж в лісі звірів.
Я це веду усе до чого, бо чув від рокера старого, що йде на нас нова навала, Так звані геї-неформали!!!
Цікава тема! У мене своє ставлення до багатьох людей, неформальних і формальних..... Дуже спокійне... Якщо вони не заважають жити іншим - то в тому немає нічого поганого... А от щодо геїв-неформалів.... То цікаво, які то вони неформали? У мене ліпший друг гей - диво-людина! Просто йому не потрібні жінки.... ну склалось так..... Може неформальні геї ті, яким вони будуть потрібні?))))
Ну по моєму про неформальних ти перегнула... Гей то гей. А щодо самих неформалів,так їх справді більшає у геометричній прогресії.Раніше такого не було.по моєму це уже не виявлення світогляду,а просто мода,чи як... (Не стосується людей які справді,мають свою,іншу ідеологію і живуть по ній)
А мене сам факт гомосексуалізму вжЕ виводить із себе. Як для мене, то це не природно і любий прояв показати це на людях викликає огиду. У Біблії це сказано, що Бог одностатеві стосунки ненавидить.Я, напевно, занадто заглибилась, але зважте, будь ласка на те, що я виховувалась дотримуючись усіх християнських традицій. КАроче... Сашко, ти правду написав!!! У нас, у Чернівцях, такі відносини, або ж там" готи" і друга нечисть намагаються якось не показувати це людям і збираються в окремих місцях, де їх ніхто не бачить. У нас місто, напевно занадто консервативне.
Класно. Як це я його пропустив. Весело написано і можна від душі посміятися. (та якщо вдуматися, то зовсім не до сміху) В мене були знайомі-геї(тільки знайомі) Вони мені доводили, що вони мають право на паради. Я катастрофічно проти цього. Недавно дивився передачу про гомосексуалізм серед підлітків. Майже всіх як один притягують ці казкові паради. Там такі чудові костюми, веселий настрій, атмосфера справжнього свята. А діти , є діти. Вони ще багато чого не розуміють. От і все. Хочете бути разом, ваша справа. Але без парадів. (в мене росте син, тому я і насторожі мабуть)
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")