Ми не німі,хоча й уже безрукі, кнопки червоної не маєм в бункерах, хіба потрібно тут великої науки, щоб зрозуміть:чом у "молодших ми братах". Ви скажете:"Что мы воруем газ", Так завжди крали,ой їй Богу крали, Хіба не знаєте,натура така в нас, чому образу саме зараз взяли? Чому не рівноправні ми сусіди? Столична твердь можливо й ваша вища, Та в нас історія(тут прошу без обіди), а в вас Москва лиш пробками і свище. Так ви великі,ну і що із того, ми ж стоїмо на однакових сходах, Як ні???то поясніть якого, "Могучий флот" стоїть у наших водах??. Нам жити поряд,в кожного по ролі, тож зрозумійте,ви-стілець;ми-спинка, бо навіть на "Твєрской",так написала доля, Серед "дівчат",-найкращі українки.
|