В сонячній країні Чад
Ставили Шекспіра,
І кошторис акурат
Виклали допіру.
На затвердження несли
Шефу-фінансисту.
«Що ви, хлопці!», - дуже злий
Вигукнув зі свистом.
«Пів-кошторису – на грим?!!
Ну і насмішили,
Їм забаглося , ади,
Два кіло білила!»
І йому відповіли:
«Слухай-но, брателло,
Як порадиш без білил
Ставити Отелло?»
|