Не переживай, у нас те, що не подобається хоча б одному сайтівцю, - завжди сподобається пану Переходу... А з гумором у тебе все гаразд, - пан Did мав на увазі техніку написання, адже від неї, перш за все і залежить сприймання суті... Ну хіба ж примусиш Тебе не лінуватись творити краще. Ти ж уже цілий Медбрат... От подумай тільки, як сприйме Твою медичну допомогу морально потерпіла жінка, коли Ти зробиш їй штучне дихання рот в рот аби-як?... Так і з віршами..., адже їх читають люди, які їх уже потребують... і саме від Тебе...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")