У суді страшенний гам:
Розлучають пару,
- Чоловік хильнув сто грам,
Жінка в суд – як кару.
Так півроку, шість разів
Засідали разом,
Чоловік на нуль присів,
Жіночка на фазу.
На дебати перейшли, -
ШкОда сУду шлюбу:
Стільки років прожили,
І ураз - не любо.
Запитали у жони,
Ну та голосити:
- Мо' й нема його вини,
Згодна я простити.
Він так скоса подививсь,
На суддю, на неї:
- Поки з вами тут судивсь,
Встиг я стати геєм.
|