Обіцялочка Обіцяла обіцялочка Довірливій публіці: --Принесу я щастя вашій Злиденній республіці. Люди в захваті від неї, Від її говірки. Допустили до керма, Спільної комірки. Вона щедро роздає Словеса цяцьковані. Вірте,дурні,а собі Запліта із сонця промені. --Ой як гарно ми живем, А ще краще будем, Якщо в НАТО,у ЄС Одночасно вступим. Роздає обіцянки Направо й наліво. Вже чесніша вона стала Пресвятої діви. Корабель у морі тоне: *В нас все добре*--чується. Обіцялка з пристані за народ піклується. І уродиться ж таке Унікальне стерво. Із жил сучить мотузки і тріпає нерви. Наробила бід чимало, Придумала кризу. Ой котне тебе народ Із гори до низу.
|