Стара хмара
Куму кум телефонує до іншого міста
І ведуть вони розмову ось такого змісту:
- Як здоров’я, як дружина, теща як та діти?
Чи новини є хороші, щоб разом радіти ?
- Слава Богу, всі здорові! – той відповідає.
- Та підряд вже другий тиждень погоди немає.
Дощі до нас повадились. Як би ж серед ночі,
А то зранку до вечора хлюпоче й хлюпоче.
- Та то, куме, так буває – життя ж не примара,
Коли в небі заведеться одна стара хмара.
Щойно поллє, та й забуде – знову поливає.
Тому, що стара вже дуже й пам’яті не має!
02.06.2010р. Пилип Тихий
|