"Діду"
на 05.02.2011р.
- Чули, куме, шум який у місті вчинили?
- Мабуть центром обласним Вишгород зробили?
- Ні, це Віктор Кучерук в день цей народився.
Місто цьому дуже раде, п’є і веселиться!
Серед мешканців міських він людина знана,
Через те йому така велика пошана!
---
Трохи, мабуть, перегнув, проте вірять люди -
Може нині не все так, та з часом так буде!
|