Сімферопольський сказ,
або цирк на дроті
16.02.2011р ТБ показувало, як працівники Сімферопольського цирку масово вступали до лав партії регіонів.
Все вище та вище і вище
Злітає у цирку гімнаст.
Виходить все легше та швидше -
Йому помагає мандат!
Смішніші, смішніші й смішніші
Репризи у клоуна й крок!
Жонглери всі стали вправніші -
Так діє партійний квиток…
Працює і думає разом
Партійний новий колектив,
Скерований тихим наказом,
Суцільний дає позитив!
Нащадки Морозова Паші
І правнуки Кибальчиша,
Якби це лиш клоуни ваші -
Була б веселіша душа!
Все було, це було, вже було
Відоме усім нам давно.
Історія вас не навчила -
Німе буде з цього кіно!
Бідніше, бідніше й бідніше
Живе український народ.
Багатшим, сильнішим, хитрішим
Стає кримінальний бомонд…
18.02.2011р Пилип Тихий
|