Партійна традиція
(Якось на ТБ на докір, що в урядових структурах і ВР багато родичів, кумів ПР, лідер парламентської фракції О.С.Єфремов відповів, що вони всі є талановиті і призначені за здібностями, а не за іншою ознакою.)
В партій влади - традиція, задана Гарантом,
На посади призначають своїх й за «талантом».
Лиш до влади добереться хоч одна людина -
Враз стає «талановита» вся його родина.
Якщо він має талант, то талант і в брата,
В усієї є рідні: в тещі, в кума, в свата,
В дядька, в тітки, в жінки є, та є він і в тата.
Бо важливо, щоб рідня вся була при посадах.
Так з корупцією краще буде «воювати»
І тягнути все державне до своєї хати.
Президент свій й прокурор, суд свій і міліція.
Ну яке тут кумівство? Просто – це традиція!
02.03.2011р Пилип Тихий
|