Ходить Максим по оборі тай щось проповіда. То до курки підійде , то качку провіда То корову за хвіст смикне, То з козою б’ється. А то насміх всім котам із псом посвариться Ну Максимко,ну хлопак Всюди вистачає А цікаво : “Як це так бабця поживає” Он там кури ,он коти. Коза і Корова. Три маленькі поросяти І свиня здорова!!!! Отак бабця поживає: Вся у господарстві. А Максимко помагає у твариннім царстві. То водички принесе, Курей нагодує. Але ,як там не крути, Часто бешкетує. Ось так літо закінчилось Листя опада… А Максимку сумно щось: В школу вже пора!
|