«Щодо осуду інших - правда, не треба переходити на особистості. Згоден
із Вашими словами: "... люди не помирають, а живуть вічно у пам*яті
Живих". Я б додав, що вони житимуть і без нашої пам*яті. Та тут інше
питання, а хіба вони не заробили того, щоби їх згадали?» Це Питання
Василя
«Василю,прoстo нe всi пeрeживають oднe i тe самe...Я чeснo кажучи, нe
рoзумiю щo Свiтланка xoчe сказати.Їx мoжна згадувати i живими i
мeртвими,алe кoли їx нeма -їx згадуєш як живиx,xoча вoни
мeртвi.Свiтланo ,Ви на паску нe iдeтe на цвинтар,нe нeсeтe квiтiв,на
запалюєтe свiчки...Чoму?» Це Питання Любомира.
======== Коментар, який лишивЛюбoмир
(lyubyk): Для кoгoсь кoтик рiвнюється людинi....Я бeз слiв...Tакe суджeння i
рoзмoву прo мeртвиx мoжна булo дати oкрeмoю тeмoю у фoрумi,як власнi
рoздуми.A нe "бабаxнути" як цe зрoбили ви,як oсoбисту "рeкламу"
Коментар, який лишила Наталія
(natali-91): вибачайте , але я з вами категорично незгідна. Можливо ви скажете що я
ще занадто молода , щоб розуміти такі речі та у мене вже сформумався
власний світогляд. Так наші рідні і близькі продовжують жити іншою
формою життя, вони живуть у наших серцях, душах. Кладучи квіти на
могилку, ставлячи свічку за упокій їх душі ми проявляємо свою любов і
турботу навіть після їх смерті. Складаючи вірші, ми присвячуємо їх їм,
тому що нам болить їх втрата. Ви хочете сказати , що коли помирає
дорога нам людина ми повинні радіти, що вона живе в іншому житті,
радіти коли серце розривається від болю?
НА ФОРУМІ можете долучатись до обговорення, шановні відвідувачі сайту!
вибачайте , але я з вами категорично незгідна. Можливо ви скажете що я ще занадто молода , щоб розуміти такі речі та у мене вже сформумався власний світогляд. Так наші рідні і близькі продовжують жити іншою формою життя, вони живуть у наших серцях, душах. Кладучи квіти на могилку, ставлячи свічку за упокій їх душі ми проявляємо свою любов і турботу навіть після їх смерті. Складаючи вірші, ми присвячуємо їх їм, тому що нам болить їх втрата. Ви хочете сказати , що коли помирає дорога нам людина ми повинні радіти, що вона живе в іншому житті, радіти коли серце розривається від болю?
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")