Надто в наш дешевий газ ...
Раз !
І соцвиплат забагато. Тре... М-да.
Це буде - два !
Хи-хи-хи... Ще примусимо купляти паспорти.
То вже – три !
(А чотири – зарплатню
би ...
Але де ... Та то таке. Переб’ються до весни).
Мітингують... А-я-я-й. Ряд поправок , щоб ... прижать
Це вже - п’ять. Ціни вгору – у-гу-гу – для народу. Добре б скрізь.
То є – шість !
Ух-ух-ух...О-го-го.. Гм... Скоро стане "добре" всім.
Певно - сім.
02.10.11
|