Жінка гарна, говірка, Хоче сала й огірка, І спідницю й кожушок, І ставочок, і млинок, Хату, дачу і машину, І гарненького мужчину. На все це мої хороші, Під заріз потрібні гроші.
Хоче жінка, моя рибка, Дід до рибки промовля, Грошей кучу, ще й лебідка, Хоче змитись звідсіля... (О.С. Пушкін "Сказка о рыбаке и рыбке..." - на новий лад).
Памятай же свято - В казці є мораль така - Хочеш забагато, будеш мати мідяка (ну або ночви)..
Нагадали один знайомий анекдот, я якому вчителька довго розповідає про те, яка це добра професія - вчитель ( скорочений робочий день. канікули іт.д. ).. А потім з сумом додає :одна тільки проблема - діти.
А про гроші....колись Платон, намагаючись догодити своєму учителеві Сократові, завів його на величезний ринок. Мовчки ходили вони цілий день, а під вечір Сократ сказав золоту фразу: Боже, скільки є у світі гарних речей....без яких я можу обійтися.
пані Світлано, гарний вірш!) ніби гумористичний, веселий, а змусив задуматись...для чого ми живемо: невже мета в житті лише дача, хата, грошей багато?..
Ой, ну просто ! Дуже приємний, легкий гумористичний вірш! Прочитала з великим задоволеням! І, звісно ж, посміхнулася. Не раз. :-) Бажаю Вам, Світлано, творчої наснаги!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")