Ой та був,був…
Ой та був,був я
козАком,
Пиріжки любив із
маком
Іще Галю та Оксану,
Христю – жіночку
кохану.
Ой та,був,був
гнідий коник,
Замість шаблі
ополоник
Іще хліба
четвертина,
Стережись лиха
личина.
Ой та був,був ніж на боці,
Що знайшов я на
толоці
Іще ложку
,грудку солі
І макітерку
квасолі.
Ой та був,був
спис ,як жало,
Я на ньому
смажив сало…
Іще б трішки
покозачив,
Якби ворога
побачив.
|