Ягоди червоні
(загадка)
Як символ України її знають,
На рушниках частенько вишивають.
Вона оспівана в піснях народних,
Росте уздовж просторів прісноводних,
У лузі, біля хати і в долині.
З давніх давен шанована й донині.
Лікує горло хворої людини
Осіння ягода червоної …
(инилаК)
17.11.2011р. Пилип Тихий
|