Не кожен вірш
шедевром зветься, Такі лежать на
глибині. До них за мить не
доберешся.... (Підводний човен би мені). Ні, таки весело живеться. Тут, у «анумівськім»
гурті. А шанувальник ... й
так знайдеться. Не віриш ? Глянь в
коментарі. І за хвилинкою –
хвилина, Час поїдає віртуал. До речі, вже яка година ? Сьогодні ж гра: Шахтар
- Real !
|