Дід мій ,знався з Тамерланом, Навчав рейки Якубяна , Із духами всього світу Мав талант ,сильно дружити. Вчив і нас ,потроху з братом Із духами розмовляти. Часом сядемо на присьбу, Гукне душу сталінізьму. -Гей,Йосипе ,старий брате, Нуж- бо,гайда розмовляти . Про коней ,війну ,колосся, Геноциду відголосся. Наговориться на втіху , Про дівчат,лошат й під стріху Старий дух іде шукати автомат , Як знаходить –« всегда рад » ... Часом Вовчика гукали Грати в карти підкидного. Та з Надією до пари Вожді ,завжди програвали. Так з Купалом ,раз у свято Сіли склянку розпивати. В битвах з Хортицею за Оболонь , Стрибнув бідний дух в вогонь... З іноземцями –духами Спілкувалися ,немов з братами . З Паганіні,Прометеєм і Кащеєм, З Буддою та Моїсеєм. І з Америки дух звали Вінні-ту із Чингачгуком . На порозі звітували , Діда нам обдарували луком... Час настав і в Україні Навести контакт од нині. Тож на присьбу дід присів Мантри –чари проголосив... -Духові Карпат ,підйом! Бачим ,пруть уже втройом. Спікер ,Прим*єр , Призедент : -Дед ,а чей же ти агент? Від тоді Дід не говорить Він –не чує ,Він –не бачить Не випива і не курить Тільки ходить і голосить , В Бога порятунку просить... Дух Росії-Близнюки . Дух Києва –еге ж, Клички, А ,Чукотки –Абрамович . Ну а, Криму-Чччшччшшчш....!!!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2204 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")