прирівняно
Заходив зранечку на фейсб…
І ось – потішу Вас.
Відкрито авіаспецрейс
«з - ANUMO - на- PARNAS»
Є відповідний вже
наказ,
Із грифом «МУЗ-ін-БЮСТ».
Крилатий лайнерок
«Пегас»
Привозитиме муз.
Перетрубація ідей
!
Час добрих
починань !
Вогню посланець –
Прометей –
Приніс іскру
пізнань.
Віднині – це вже
творчий край,
Зі статусом гори,
Де наш девіз: Тут
– не зівай,
Коли прийшов –
твори !!!
Заходив ранечком на фейсб…
І ось – потішу Вас.
Відкрито авіаспецрейс
«з - ANUMO - на- PARNAS»
|