Дуже гарна тема життєва, повчальна. Часто ми стикаємось з такою поганою рисою, як упертість, і не хочемо бачити дальше свого носа.Рахуємо, що ми дуже все знаємо, і не хочем вірити навіть собі, не то, щоби Господу Богу. Задум висвітлений, але будова бажає кращого. Над ним ще треба трошки попрацювати. Думками поділилась в приваті.
Відчувається що робота в парі принесе свій позитивний результат. Пане Романе, вірш став більш комфортабельним (якщо так можна), легше читається ....хоча відчувається втрата власного стилю. А взагалі, як навчає східна мудрість, дорого пройде, той хто йде.
Я ,стараюсь співпрацювати з світом , навчаюся у кожного Анумівця потрішки . Шукаю всюди думку щиру світлу, та слів красу ,щоб свої рими вдіти в віжки .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")