Безкредитна порада.
Вивчаймо птаха у польоті:
Не при посадці чи на зльоті,
Бо хвацькість є і в горобця,
Та не орлина висота.
То ж… як складаєте вердикт,
Черкніть своє там чик-чирик.
Стовідсоткова правда.
Зважай, коли почнеш повчати,
Чи вправний ти митець.
Щоб той, хто вишість може мати,
Тобі не капнув десь.
Крута подія.
«Старожили» так мочили
Вчора «молодняк»,
Що всі щогли потрощили,
Ледь вцілів маяк.
|