- То Змія, то Дракона – подуріли! Я розумію Кролика, Свині. Та хоч би й Курки рік. О, Курки-Грилі! Ви, куме, згодні? Що такі сумні? Зітхає важко кум: - Змія дістала. Іще не тещин рік. Але ж вона Дракону теж заллє за шкуру сала, як в рік Коня,Кози і Кабана. Сумують чолов’яги біля бару – хіба ж до дому звідси попадеш? - Ці Змії та Дракони – нам і даром! - От рік би Пива! - І Тарані теж!
Класний гумор!Бідні чоловіки... економічна криза, дружина свариться, та ще теща не мед. А ти живи як хочеш.Треба наступний рік зробити роком чоловіків!Отак!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")