Це новорічні, нач , вітання. Ба, навіть римає в рядків. Я після Твого побажання, Таки далече полетів… Але ослячу маю вдачу Знову заходити сюди. Гадаю, Друже, що пробачиш ? (Як бо не як, а свояки). Метеоритам, бач, властиво, Щоб повертатися назад. Із шумом, вітром… Галасливо. І повертати все в стократ. Але коли тут мило-любно.... Чи нам чинити навпаки ? Давай, напевно, й ми вже "будьмо", Раз не по різні береги....
Ти ж «старожил», а я «екстерно», Ти – надпоет, я – лобуряк. Хай в Тебе буде все майстерно, А в мене, звісно ж, абияк.
З СТАРИМ НОВИМ РОКОМ !
|