Щоб зі здоров’ям все було в порядку, Потрібно всім частіш робить зарядку. Тому у нас в сім’ї вже з понеділка Щоранку на зарядці дві мобілки.
* * *
Неправда, що блондинки сексуальніш. Це не так! Скажу лиш по секрету, — це дурниці. Моя он скільки раз вже фарбувалась так і так, - Повір, нема ніякої різниці…
* * *
Забути щось для нього — це, як звичка, Забув він борг віддать і подзвонити, Банальну парасольку, рукавички І те, що точно обіцяв женитись…
* * *
Ким будеш ти, ким хочеш потім стати? В шофери йти, в артисти, в космонавти? Як тільки дітки стануть підростати, — Всі хочуть в олігархи й депутати.
* * *
Собі костюмчик жінка хоче недешевий, Щоб вигляд в неї був, як в королеви. Та чоловік надумав зекономити суттєво: - Найкраще виглядаєш ти в костюмі Єви.
* * *
Один дивак, що мешкав у провулку, Назвав свого кота чомусь Кастрюлька. Чому ж його отак незвично звати? Бо мурка довелося каструвати.
* * *
Козак лицем не вдарить у болото – Такий девіз в житті у шефа є. Ні разу п’яним не лежав під плотом, Частіш лицем в салаті олів’є.
* * *
Наскільки дорогим і незабутнім Для нього став той поцілунок біля парку, Коли його старий «жигуль» у грудні «Поцілував» у зад новеньку іномарку.
* * *
Все про футбол, гравців, футбольні гранди Тепер цікавить жінку, як не дивно. Вона вже навіть знає три команди: «Шахтар», «Динамо» і «Бігом за пивом!»
кумедно))))))) але за котика сумно... хоча, це правильно. і тваринці спокій, і господарям. 5! натхнення Вам!!!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")